fbpx
Select Page

Field of digital marketing is wide open—and growing! There are many career opportunities for people who want a complete career change and for those who want to level up in their digital marketing careers. It’s a Good Time to Work in Digital Marketing!

The types of digital marketing questions you’ll be asked will depend on your level of experience and the job you’re applying for, of course. In addition, the digital marketing interview questions will differ if you’re applying for a job at an agency vs. a business, or if the job is in a particular area of digital marketing like social media.

These digital marketing questionnaires will be helpful for both freshers and the experienced candidates. Following are frequently asked Digital Marketing Job Interview Questions for fresher’s as well as experienced Digital marketing professionals.

 

Digital Marketing Interview Questions & Answers:-

 Digital Marketing Interview Questions and Answers

 

1) What is Digital Marketing? Or how would you define Digital Marketing?

Ans – The process of reaching out and engaging with your customers or users through Digital Media or through Digital Technology i.e. through internet, mails, mobiles or any other Digital Media Device. 

 

2) How do you stay updated with the latest Digital Marketing Trends?

Ans – You can talk here about network and marketing events where you interact with people that in turn help you with your business.

Some of the famous resources are Social Media Examiner, Mashable, The Neil Patel Blog, Search Engine Land, Moz, SEOSmarty, Google Webmaster Central etc.

 

3) Digital Marketing is made up of many parts, in what areas of digital marketing are you the most knowledgeable?

Ans – Though Digital Marketing is made up of many parts and you are strong enough in Digital Marketing, then during the interview feel free to demonstrate that you have that specialized knowledge, whether it’s Digital Marketing, Search Engine Optimization (On-Page, Off-Page), Social Media Marketing, E-mail marketing, PPC, Web Analytics or something else.

 

4) What are the Various Digital marketing platforms & Techniques?

Ans – The 7 big categories of online marketing are:

Search Engine Optimization (SEO)

Search Engine Marketing (SEM)

Content Marketing

Social Media Marketing (SMM)

Pay-Per-Click Advertising (PPC)

Affiliate Marketing

Email Marketing

 

5) What is the role of SEO in Digital Marketing?

Ans – SEO signifies Search Engine Optimization, which helps in increasing the visibility of blog, site or pages and increase the quality of traffic to your website on search engine i.e. on Bing, Google and Yahoo. This is possible through organic search engine results.

 

6) How do you think knowledge of Digital Marketing will benefit our company?

Ans – Before you go to interview have a look on the website they have, look for social media channels. Tell them how Digital Marketing provides small and medium businesses the chance to compete and attract the targeted audience. How Digital Marketing helpful to build brand awareness and helps to generate better revenues.

For Free Demo classes Call: (+91) 8983120543

Registration Link: Click Here!

 

7) What is Digital Marketing Tools do you use? Name a few.

Ans – Google Search Console, Google Analytics, Google Keyword Planner, Moz, SEMRush, Open Site Explorer, Google AdWords, XML Sitemap Generator.

 

8) What is SEO & Why it is important?

Ans – SEO or Search Engine Optimization denotes to any activity performed for the improvement of Search Engine rankings of websites, products, services or other content. It shows unpaid results which are also referred to as “free”, “organic”, “natural” or “earned” results.

 

Importance of SEO –

The main aim of the search engine optimization is to get more traffic from diverse sources and to get repetitive visitors.

The ranking over search engines matters because users are more likely to click only first 4-5 searches on Google.

The user considers top 3-4 searches to be more authentic and specific.

 

9) What is a Search Engine? How does it work?

Ans – Search engines find accurate and relevant information through the World Wide Web. Some popular search engines are, Google, Yahoo, and Bing etc

Search engines have three primary functions: Crawl, Index and Rank (SERP-Search Engine Result Page)

Crawl: A crawler is a program that visits Web sites and reads their pages and other information in order to create entries for a search engine index.

Index: Search engine indexing is the process of a search engine collecting information stores data for use by the search engine. The actual search engine index is the place where all the data the search engine has collected is stored.

Rank: Provide more relevant information to the user’s query, which means that results are ordered by most relevant to least relevant.

10) What is the meaning of “Keyword” in Digital Marketing? What is the main purpose of using keyword in SEO?

Ans – A keyword is nothing but the user query and while a combination of those keywords makes phrases. These keywords or phrases are used by the search engines to display more relevant information to the user on the result page. Search engine stores keywords in the database, and when a search is done, it will come up with the best possible match.

By targeting certain keywords in Title, description and content within website different business can improve their chances of showing up as a result of a search. And in this way organically we can generate quality traffic.

11) What are the two important types of SEO?

Ans – Two Types are :

SEO On Page – SEO on Page is nothing but the activities performed within the website to get higher ranking and more relevant traffic from the search engine.

SEO Off Page – SEO off Page is nothing but the promotional activities such as content marketing, social media and link building. It relates to the other aspects that influence the search ranking of websites on the Search Engine Result Page.

 

12) What is the latest Google Algorithm Update?

De-indexing Bug  —  April 5, 2019

Ans – Google confirmed a bug that dropped pages from the search index around the weekend of April 5th. Moz data suggested drops on April 5th and 7th, with about 4% of stable URLs falling off of page one. Most sites recovered soon after.

13) What is RWD Responsive Web Design?

Ans – Responsive web design is a design where a designer creates a web page or design that responds to or fits in all type of resolution or resizes itself depending on the type of device it is being seen through.

 

14) How Responsive Web Design can Benefits Digital Marketing?

Ans – – If users can’t easily navigate your website, the bounce rate will go high and there are fewer chances of conversions. – Mobile responsive web design is fundamental to positive user experience, and Google is going to reward sites that meet users with such an experience.- Positive reviews, traffic, and a rise in branded searches impact on the ranking which come as a result of customer experience.

15) How many characters limit in Title & Description tag? Ans – For Title, we can use a 60-65 character with space and in description, we can use a 160-165 character with space.

16) What is Black Hat SEO?

Ans – In order to get a high ranking in Search Engine, websites go for various methods and techniques which are characterized. Without following Google Guidelines

 

18) What are some famous Black Hat SEO techniques?

Ans – – Link Farming

– Hidden text, etc.

– Gateway or Doorway pages

– Cloaking

– Keyword Stuffing 

 

19) What are the differences between SEO and SEM?Ans – SEM (Search Engine Marketing) – SEM used for the promotion of the website through paid advertising by increasing their visibility in Search Engine Result Page (SERP) in the Ads section.  While SEO refers to Search Engine Optimization – SEO is optimizing the site to increase the organic ranking of a site.

20) What is Anchor Text? Mention the use of Anchor Tag in SEO?Ans – Anchor Text is nothing but the Link Carrying Text. It is used to make clickable text written on a hyperlink. It helps to create a link with relevant text on a website/blog or a web page. It also refers to other links to your site.

21) What is Robots.txt? Ans – Robots.txt is a file used to instruct the search engine crawlers how to pages on their website.

22) How should you decrease the loading time of a website?
Ans – In the following way, you can decrease the loading time of a website       – Use external style sheets       – Use fewer images       – Optimize images and reduce the file size without affecting the quality of the image       – Use CSS sprites to reduce HTTP request etc.

23) What do you mean by Redirects/ Redirections and what are different types? Ans – Redirection is the way to send both users and search engines to a different URL from the one they originally requested.

Types of Redirects a) 301 – Moved Permanently b) 302 – Moved Temporarily

24) What is Canonical Tag/URL?Ans – Canonical Tag or URL is a way of telling search engines that a specific URL represents the master copy of a page. These URLs help in content syndication when multiple versions of the same page become available over the Internet. Thus, it is used to resolve issues related to content duplication.

25) State the difference between ‘nofollow’ and ‘dofollow’ link? Ans – Nofollow links are the links which do not pass Link juice and have no impact on Google Ranking Algorithm. Dofollow link passes link juice and has an impact on Google Ranking Algorithm.

26) What do you mean by Cloaking? Ans – Cloaking is considered a violation of Google’s Webmaster Guidelines. In this technique, different content will be shown to the search engine crawler than what is presented to the end users.

27) What do you mean by Doorway Pages? Ans – Doorway Pages are sites or pages created to rank highly for specific search queries. They can lead to multiple similar pages in user search results. 

28) According to you, what is the impact of social media on marketing? Ans – Social media is a platform where we can customize for desired media ads and effective campaigns; it has become quite important for businesses. Our Target Audience is more on Social Media so easy to track and target. Many companies are trying to reach out to target potential customers beyond borders and trying to convert them into actual customers. Due to social media, we can classify the traffic.

29) Which key performance indicators do you consider to measure the performance of your social media initiatives? Ans – KPI to measure the performance of social media initiatives. – Number of views on videos or on Slide Share content- Number of comments and mentions- Number of clicks, likes, and shares- Number of profile visits- Number of active followers- Traffic to the website from social media

30) Describe one strategy that will help you succeed as a social media marketer. Ans – Whether the audience is businesses or consumers, it’s important to be genuine. By doing so, brands can establish their trustworthiness to their audiences. So that we can generate more leads and genuine leads.

For Free Demo classes Call: (+91) 8983120543

Registration Link: Click Here!

31) What are the benefits of targeting social media platforms?

Ans – A business can very easily be made popular if right the right strategies are followed. Some of the key benefits of having to target these platforms are 1. Business promotion2. Low-cost advertisements3. Quick Results

32) When people like and share the post on Facebook, how it is beneficial for the business? Ans – Likes and Shares simply promote a business when a post is liked or shared; it becomes visible to all the persons in their friend list. So likes and shares just enhance the visibility of the post and a very large number of people can be attracted towards the products or the services.

33) What do you mean by Facebook Edgerank? What is its significance? Ans – Facebook Edgerank is nothing but the algorithm that Facebook adapt to select whether the information you published on your page should be put into the top of news feed or not. Actually, this algorithm decides where your post will be in the top or not and it is based on a number of factors. A few of them are:

1. The time at which you made the post
2. The overall number of characters in it
3. How much of your followers would you attracted with earlier posts
4. How your post influence the readers

34) Name a few tools to track the success of social media strategies and plans?

Ans

1. Google Analytics
2. CRM tools
3. Focusing on ROI
4. Checking content quality

35) What would be your strategy for keeping your posts, news and content on the top of the news feed and search results?

Ans – Use of proper keyword, writing the best quality content, writing only the relevant information and updating the strategies regular can help a lot in keeping up the pace all the time.

36) What is social media marketing?

Ans – Social media marketing is a practice that uses social media platforms like Facebook, Twitter, and others, in order to promote products or services to gain traffic and customers.

37) How does social media benefit a business?
Ans – – Using social media allows your customers to connect and interact with your business on a more personal level.
– It helps to develop brand
Social media can be a good way of attracting new customers.

38) What are the best practices on Twitter?
Ans – Using not more than 2 hashtags every tweet.
– Keeping the tweets around 100 characters.
– Make your tweets crisp and hitting in content.
– With the help of Twitter Advanced search, we can manage your Twitter Marketing activities.
– By keeping a check on Twitter Analytics to know what could be done to improvise the strategy.

 

39) What Is Google Analytics And Main Purpose Of Google Analytics?
Ans – Google Analytics is a free tool. It is a web analytics software used to track the traffic on the website. The major purpose of analytics is to measure the information, traffic about the site and make decisions to improve the site traffic and revenue.

40) What is session and event?

Ans – Session is nothing but the period of time a user is active on your site or app. By default, if a user is inactive for 30 minutes or more, any future activity is attributed to a new session.

Event is a type of hit used to track user interactions with content. User interactions commonly tracked with Events include downloads, mobile ad clicks, gadgets, video plays etc.

41) What is Goal in Google Analytics?
Ans – A configuration setting that allows you to track the valuable actions, or conversions, that happen on your site or mobile app. Each time a user completes a Goal, a conversion is logged in your Analytics account.

42) What are the types of Goals?

Ans – There are 4 types of Goals in Google Analytics.

Destination – A specific location loads
Duration Sessions that lasts a specific amount of time or longer
Pages/Screens per session A user views a specific number of pages or screens
Event An action defined as an Event is triggered

43) What is Bounce Rate?
Ans – Bounce rate is the percentage of users who leave the website without visiting any other page is Bounce Rate. Higher bounce rate is very negative for website, as users are not showing interest in the site.

44) Can we delete the goals after creating them in Google Analytics?
Ans – No, we cannot delete the goal. But we can stop recording the goal by disabling the goal.

45) What do you mean by Metrics?
Ans – Metrics in Google analytics is a quantitative measurement of your data. Metrics in Analytics can be sums or ratios.

For Free Demo classes Call: (+91) 8983120543

Registration Link: Click Here!

46) What are Users?
Ans – In Google analytics the users are that have had at least one session within selected date range repeated and new both are counted.

47) What is Acquisition report in Google Analytics?
Ans – Acquisition report provides a window on the user Acquisition by channel, campaign, keyword, and source media. Channels in the acquisition reports are rule-based grouping of the most common sources of traffic.

48) What is the page view?
Ans – Page Views are recorded every time when a page is viewed so when a visitor hits a back button or refresh button still the page views are recorded every time a page is opened in the browser.

49) What does the Visit Duration report show you?
Ans – Visit Duration report categorizes visits based on the amount of time they spend on your website.

50) What is a good metric for measuring the quality of traffic to your website?
Ans – Conversion rate.

51) What is meant by conversions and how will you track conversions through GA?
Ans – Changes happens when any predefined objectives are refined consequently producing ROI to the business. Legitimate objective URL’s should be indicated before GA can begin following transformations. We have to characterize an objective URL through the Conversion segment in GA and at whatever point the guest comes to the predefined objective URL, a fruitful change gets followed.

52) What do you understand by assisted conversions?
Ans – Assisted conversions are the interactions that a customer has with a website leading up to a conversion, but it is not the final interaction. The Assisted Conversions report summarizes the roles and contributions of your channels.

53) How can I identify the keywords that are sending paid traffic to any site?
Ans – The keyword column displays traffic divided under paid and organic. We can easily identify the paid keywords by moving to the keywords section

54) What are some ways you can use profiles?
Ans – You can look more closely at traffic to one subdomain, you can look more closely at traffic to one directory or section of a website, and you can limit access to some segments of data.

 55) What is the maximum number of campaigns and ad group you can create in AdWords?

Ans – Following are the maximum number of campaigns and ad groups you can create in AdWords.

Number of campaigns (both paused & active campaign) : 10,000

Number of Ad groups per campaign: 20,000

56) Mention what is the limit set for the no. of characters for AdWords ad?

Ans – Field                    Max Length

Headline 1           30 Characters

Headline 2           30 Characters

Headline 3           30 Characters

Description 1       90 Characters

Description 2       90 Characters

Path (2)                15 Characters each

57) What are the extensions in Google AdWords?

Ans – Extension is nothing but the feature that shows extra business information with your ad, like an address, phone number, store rating, or more webpage links.

58) Mention few Google AdWords Extension.

Ans – – Sitelink Extension

– Location Extension

– Call Extension 

– Message Extension 

– App Extension 

– Callout Extension 

– Structured Snippet Extension

59) What model represents the hierarchical structure of a Google Analytics account?

Ans – Hierarchical Structure of a Google Analytics is Account > Property > View

60) When does the Analytics tracking code send a pageview hit to Google Analytics?

Ans – Every time a user loads a webpage with embedded tracking code

61) To recognize users across different devices, what feature must be enabled?

Ans – User ID

For Free Demo classes Call: (+91) 8983120543

Registration Link: Click Here!

62) What is Funnel in Google Analytics?

Ans –  A funnel is useful when you are looking to track the pages your visitors land on as well as the path that visitors use to land into the page.

Funnels will restrict the amount of completed goals to only those who follow through the entire pathway. Add to Cart => Signin/Singup => Add Address => Make Payment => Thank you Page.

63) What is the formula of ROI?

Ans – ROI stands for Return ON Invest
Formula of ROI is: (Revenue – Cost) / Cost

64) What is Label in Google Analytics?

Ans – Label Provides a bit more information about the user’s action.

65) Difference between Clicks and Visits?

Ans – -Click is an action performed on a site or a particular product.
-Users are spending time on site is called visit.

66) What are UTM parameters?

Ans – UTM stands for Urchin Tracking Module. Parameters that are added to url’s in order to track organic traffic referral traffic and CPC (Cost Per Click) traffic.

67) How to build a UTM Parameters?
Ans – We use tool to build UTM parameters so that we can track particular URL in Google Analytics

68) What are the segments in Analytics?

Ans – Segments are used to define the subset of data in overall data. For example we can create a segment for organic, paid traffic etc.

69) What are the different elements of Event Tracking in Google Analytics? 
Ans – There are three elements in event tracking. They are Categories, Actions, and Labels

70) What are Assisted Conversions?

Ans – Assisted conversions are the interactions that a customer has with a website leading up to a conversion, but not the final interaction. 

71) What is the Time Lag?

Ans – The Time Lag Report is one the three reports provided by Google Analytics that helps users analyze a visitor’s conversion path and takes into consideration how different channels interact along the path and the time duration.

72) What do you mean by Acquisition Report?
Ans – Acquisition report how your visitors and users found and arrived at your website. From where did they arrive at your website? Which other sites got them to yours? What distribution strategy is working and what is not is highlighted here.

73) What do you mean by the session in Google Analytics?

Ans – Dimensions are a descriptive attribute or characteristic of data. Browser, Landing Page and Campaign are all examples of default dimensions in Analytics.

74) Which default traffic source dimensions does Google Analytics report for each website visitor?

Ans – Source and Medium

75) What report shows which web pages get the most traffic and highest engagement?

Ans – All Pages report

76) What report shows users who initiated sessions over 1-day, 7-day, 14-day, and 30-day periods?

Ans – Active Users report

77) What feature would be used to collect how many times users downloaded a product catalogue?

Ans – Custom Dimension and Event Tracking

78) What Remarketing audiences cannot be defined by default?

Ans – Users who visited a physical store

79) What report shows the percentage of traffic that previously visited a website?

Ans – Behavior > New vs returning report

80) When does a default Analytics session expire?

Ans – When a user is inactive on your website for more than 30 minutes

81) What cannot be collected by the default Analytics tracking code?

Ans – User’s favorite website

82) What is not a benefit of Google Analytics Remarketing?

Ans – Allow customers to quickly reorder an item they have previously purchased

83) What report indicates where users start or exit the conversion funnel?

Ans – Goal Flow report

84) What report shows which types of mobile devices visited a website?

Ans – Mobile > Devices report

85) If a Destination Goal is created for a newsletter sign-up and a user completes the newsletter sign-up three times in three separate sessions, how many Goal conversions will Google Analytics count?

Ans – Goal conversions will Google Analytics count = 3

86) What scope levels available for dimensions and metrics

Ans – Hit-level, session-level, product-level, or user-level scope

87) The actual amount you pay for a click in AdWords (Google Ads) is called…??

Ans – The actual amount you pay for a click in AdWords (Google Ads) is called “Actual CPC.”

88) What is the benefit of online advertising with Google AdWords?

Ans – Ads are displayed to users who are searching for a particular product of service

89) An online retail company is based in the United States but ships to customers all over the world. If this company wants to serve Spanish language ads to Spanish speaking users, which targeting option should be refined?

 Ans – Language targeting

90) Which method would be recommended for an advertiser who is trying to increase the Quality Score of a low-performing keyword?

Ans – Modify the ad associated with that keyword to direct to a highly-relevant landing page

For Free Demo classes Call: (+91) 8983120543

Registration Link: Click Here!

91) An advertiser who decides to edit the location targeting of an ad can do this at the:

Ans – Campaign level

92) If your campaign has opted into show ads on the Google Display Network, and your Display Network ads have a lower CTR than your existing search ads – how will this impact the quality score of your search campaign?

Ans – Your ad performance on the Display Network does not affect your rank for search ads, so a lower CTR on the Display Network does not affect the Quality score of your ads for search.

93) An advertiser wants to achieve the top position in paid search results. Which recommendations would improve the likelihood of top ad position?

Ans – Improve Quality Score and increase cost-per-click (CPC)

94) To determine which ad language to target to a user, the AdWords system refers to that users:

Ans – Google interface language setting

95) Which budget delivery option is most appropriate for an advertiser who wants AdWords to distribute ads evenly throughout the day?

Ans – Standard

96) Which formula does Google use to rank keyword-targeted ads on Google Search?

Ans – Maximum cost-per-click (CPC) bid x Quality Score

97) A keyword with very low clickthrough rate (CTR) will usually receive:

Ans – A low Quality Score on the Google Search Network

98) What is Keyword? Why is keyword research important?

Keyword is nothing but the user query or Keywords are the words and phrases that people type into search engines in order to find what they’re looking for.

Keywords are important because-

  • If we choose wrong Keyword, we may hit to wrong audience.
  • Main purpose of using keywords is to optimize the full site with a simple word that word referred as Keyword.
  • It helps to drive more relevant traffic in website
  • Keywords are all about user queries that is audience.

To create content and to specify product, services that ranks well organically and drives visitors to your site, you need to understand the user query search. So keywords are important.

99) In the case of a placement targeted ad on the Google Display Network, the Quality Score portion of calculating Ad Rank is based on:

Ans – The maximum CPC of the keyword that triggered an ad.

100) The maximum cost-per-click (CPC) bid is the:

Ans – Most an advertiser is willing to pay for each click on an ad

101) If an advertiser improves the Quality Score of a keyword, this keyword may:

Ans – Earn the ad a higher average position

102) You can use Display Planner to:

Ans – To see potential webpages where your ad can appear based on your keywords

103) When sitelinks are set at both the campaign and ad group level, which will be displayed?

Ans – Sitelinks at the ad group level

104) Advertisers on Google search accrue cost in AdWords when:

Ans – Users click on their ads

105) You are managing a campaign where budget is unlimited as long as ROI is positive, but something still limits how much you are able to effectively invest. What is it?

Ans – The volume of traffic available for the keywords you are targeting

106) What is the impact of poor landing page quality on an ad group?

Ans – The keywords in the ad group will have a lower Quality Score.

107) Higher Quality Scores typically lead to:

Ans – lower costs and better ad positions

108) When setting up an AdWords account, choose your currency and permanent time zone carefully because:

Ans – These cannot be changed once you have set up your account

109) Which are required components of an ad group running on the Search Network?

Ans – Text ad, keywords, default bid

For Free Demo classes Call: (+91) 8983120543

Registration Link: Click Here!

110) The main goal of automatic cost-per-click (CPC) bidding is to

Ans – Generate as many clicks as possible within an advertisers target budget

111) Use of Location extensions?

Ans – Help nearby consumers find or call your nearest storefront

112) Which can be controlled at the ad-group level of an AdWords account?

Ans – Placements

113) Which is a benefit of AdWords for search marketing?

Ans – Acquire potential qualified customers

114) Which potential factor does Google use to calculate a search campaigns recommended daily budget?

Ans – Impressions

115) Advertising on TV, print, and radio typically requires a predetermined budget. What key differences enable some online advertising campaigns to invest with more flexibility without a predetermined budget in mind?

Ans – Online campaigns are highly measurable and can often automate a positive ROI. It can be strategic to capture all traffic without a predetermined budget as long as ROI is positive

116) Your client is interested in switching from TV, print, and radio advertising. What are the return on investment (ROI) benefits of online advertising campaigns over traditional media advertising?

Ans – Traditional media is not always measurable, but online campaigns are highly measurable and you can analyze your click data

117) Your ad is live on Google search, and you want to continue to check it over time to see if it is still running. Why is it advised that you use the AdPreview and Diagnosis took, instead of doing searches to find your ad on Google.com?

Ans – By performing searches that trigger your ad, you will be automatically be charged for the impressions and may use all of your daily budget too quickly

118) Which is one characteristic of the “Accelerated” delivery method?

Ans – Ads are shown as frequently as possible until the budget is exhausted

119) Your client wants to increase the number of people visiting his website. When analyzing the data for Search campaign, which metric do you most want to improve?

Ans – Clickthrough rate (CTR)

120) Your client wants to improve her ad position. What would you recommend?

Ans – Improve the ad quality and increase the bid amount

121) If you want to direct people to specific pages on your website from an ad, you can create an ad that uses:

Ans – – Sitelink extensions

122) A standard AdWords text ad is made up of:

Ans –  A  headline, a display URL, and description text

123) Your client’s campaign is consistently meeting its average daily budget. What should you do to maximize your client’s budget throughout all hours of the day?

Ans –  Change the ad delivery method from “Accelerated” to “Standard”

123) A client that owns a fine-dining restaurant in London wants to get more phone calls from people researching places to eat on their mobile phones. How should you optimize this client’s campaign to help achieve their goal?

Ans –  Add call extensions to the client’s ads and monitor performance with the mobile clicks-to-call segment

124) In order to appeal to customers on mobile devices, it’s important to:

Ans – Send users to a mobile-friendly landing page

125) Blake is focused on branding and is more interested in his ads being viewed than in generating clicks. Which of these features would not be a good fit for him?

Ans – Call extensions

126) You want to generate leads with your AdWords campaign by encouraging people to fill out an interest form on your website. What do you need to know to measure return on investment (ROI) for this campaign?

Ans – How much you’ve spent on the campaign compared to the value of leads generated

127) Which is the benefit of advertising online?

Ans – Reach people who are likely interested in what you’re advertising

 

For Free Demo classes Call: (+91) 8983120543

Registration Link: Click Here!

Call the Trainer and Book your free demo Class for now!!!

call icon

© Copyright 2019 | Sevenmentor Pvt Ltd.






Pin It on Pinterest